Concert caritabil de colinde 2017

afis concert 2017În 7 decembrie 2017, de la ora 18, în Aula Magna a Facultății de Studii Economice din Cluj-Napoca, vă așteptăm din nou cu un concert aparte despre Nașterea Domnului, dar și despre nașterea speranței.

„Speranța de Crăciun” vine atât din colindele aduse de invitații noștri (Ceata de colindători „Ioan Valahul” a ASCOR, Corul „Diaconia” din Parohia Cetatea Fetei Florești și Pr. Ciprian Ovidiu Marțiș), cât și din poveștile de recuperare citite în cadrul concertului.

Un alt moment inedit va fi prezența trupei de teatru „Polisemantic” a Colegiului Tehnic Napoca cu o adaptare a piesei „Treapta a noua” – din nou, o piesă despre renașterea speranței dintre o mamă alcoolică în recuperare și fiica ei.

Deschidem, totodată, și Târgul de Crăciun „Sf. Dimitrie” unde veți găsi brăduți speciali de Crăciun, decorațiuni de sezon, săpun de casă, dar și publicații despre boala și recuperarea din dependență.

Printre acestea, și o grozavă colecție de experiențe personale ale oamenilor frumoși pe care Programul Sf. Dimitrie a avut bucuria de a-i cunoaște în drumul lor spre descoperirea recuperării.

Concert Caritabil de Colinde 2016
Concert Caritabil de Colinde 2016

Vă așteptăm cu drag la ed. a III-a a Concertului Caritabil de Colinde 2016 în data de 8 decembrie 2016, ora 18 în Sala Festivă a Mitropoliei Ortodoxe (Pța Avram Iancu nr. 18). 

La Târgul de Crăciun Sf Dimitrie deschis cu această ocazie veți găsi decorațiuni de iarnă, săpunuri de casă, accesorii vestimentare.

În plus, bucurie și speranță cum numai o viață nouă poate aduce!